پروژه کارآفرینی بازیافت و تولید لوله و ظروف پلی اتیلنی

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني بازيافت و توليد لوله و ظروف پلي اتيلني در 39 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

پلي اتيلن يا پلي اتن يکي از ساده‌ترين و ارزانترين پليمرها است. پلي اتيلن جامدي مومي و غير فعال است. اين ماده از پليمريزايسون اتيلن بدست مي‌آيد و بطور خلاصه بصورت PE نشان داده مي‌شود. مولکول اتيلن( )داراي يک بند دو گانه C=C است. در فرايند پليمريزاسيون بند دو گانه هر يک از مونومرها شکسته شده و بجاي آن پيوند ساده‌اي بين اتم‌هاي کربن مونومرها ايجاد مي‌شود و محصول ايجاد شده يک درشت مولکول است. از فيلم هاي پلي اتيلني براي بسته بندي مواد غذايي، البسه، کيسه‌هاي پلاستيکي، فيلم هاي محافظ درکاربردهاي ساختماني، عايق هاي رطوبت، گلخانه ها، پوششهاي صندلي اتومبيلهاي نو، تارپولين ها و غيره استفاده کرد. از کاربردهاي ديگر آن مي‌توان به استفاده از آن در عايق هاي الکتريکي کابلها وسيمها، ظروف خانگي، قطعات مختلف مصرفي در صنايع خودروسازي، قطعات تزريقي، انواع لوله ها، مخزنهاي نگهداري مواد شيميايي و تجهيزات آزمايشگاهي و از پودر آن براي بهبود خواص مختلف رزين هاي گرمانرم و گرماسخت و غيره اشاره کرد. بررسي ميزان تاثير ضربه قوچ در لوله هاي پلي اتيلن ضربه قوچ و روش محاسبه آن ضربه قوچ در اثر بستن و يا باز کردن ناگهاني و يا تدريجي شير تغذيه کننده لوله و يا دريچه و يا سوپاپ موجود در قسمت انتهاي لوله حامل سيال تحت فشار ، ايجاد مي شود که با تغييرات سرعت و تغيير اندازه حرکت همراه و سبب ايجاد يک افزايش فشار و يا کاهش فشار در لوله مي گردد و بصورت موج منفي و مثبت با سرعتي که به سرعت موج موسوم است در طول لوله پيش مي رود .





1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

بازيافت و توليد ظروف پلي اتيلني

محل اجرا :







1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن
















1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که بازيافت و توليد ظروف پلي اتيلني مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنعتي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.







1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 86 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

تاريخچه توليد پلي اتيلن

پلي اتيلن اولين بار بطور اتفاقي توسط شيميدان آلماني "Hans Von Pechmanv" سنتز شد. او در سال 1898 هنگام حرارت دادن دي آزومتان ، ترکيب مومي شکل سفيدي را سنتز کرد که بعدها پلي اتيلن نام گرفت. اولين روش سنتز صنعتي پلي اتيلن بطور تصادفي توسط "ازيک ناوست" و "رينولرگيسون" از شيميدان‌هاي ICI در 1933 کشف شد. اين دو دانشمند با حرارت دادن مخلوط اتيلن و بنزالدئيد در فشار بالا ، ماده‌اي موم مانند بدست آوردند.

علت اين واکنش وجود ناخالصي‌هاي اکسيژن‌دار در دستگاه‌هاي مورد استفاده بود که بعنوان ماده آغازگر پليمريزاسيون عمل کرده بود. در سال 1935 "مايکل پرين" يکي ديگر از دانشمندهاي ICI اين روش را توسعه داد و تحت فشار بالا پلي‌اتيلن را سنتز کرد که اين روش اساسي براي توليد صنعتي LDPE در سال 1939 شد.



استفاده از انواع کاتاليزورها در سنتز پلي‌اتيلن

اتفاق مهم در سنتز پلي اتيلن ، کشف چندين کاتاليزور جديد بود که پليمريزاسيون اتيلن را در دما و فشار ملايم‌تري نسبت به روش‌هاي ديگر امکان‌پذير مي‌کرد. اولين کاتاليزور کشف شده در اين زمينه تري اکسيد کروم بود که در 1951 ، "روبرت بانکس" و "جان هوسن" در شرکت فيليپس تپروليوم آنرا کشف کردند. در 1953 ، "کارل زيگلر" شيميدان آلماني سيستم‌هاي کاتاليزور شامل هاليدهاي تيتان و ترکيبات آلي آلومينيوم‌دار را توسعه داد.

اين کاتاليزورها در شرايط ملايم‌تري نسبت به کاتاليزورهاي فيليپس قابل استفاده بودند و همچنين پلي اتيلن يک آرايش (با ساختار منظم) توليد مي‌کردند. سومين نوع سيستم کاتاليزوري استفاده از ترکيبات متالوسن بود که در سال 1976 در آلمان توسط "والتر کامينيکي" و "هانس ژوژسين" توليد شد. کاتاليزورهاي زيگلر و متالوسن از لحاظ کارکرد بسيار انعطاف‌پذير هستند و در فرايند کوپليمريزاسيون اتيلن با ساير اولفين‌ها که اساس توليد پليمرهاي مهمي مثل VLDPE و LLDPE و MDPE هستند، مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

اخيرا کاتاليزوري از خانواده متالوين‌ها با قابليت استفاده بالا براي پليمريزاسيون پلي اتيلن به نام زيرکونوسن دي کلريد ساخته شده است که امکان توليد پليمر با ساختار بلوري (تک آرايش) بالا را مي‌دهد. همچنين نوع ديگري از کاتاليزورها به نام کمپلکس ايمينوفتالات با فلزات گروه ششم مورد توجه قرار گرفته است که کارکرد بالاتري نسبت به متالوسن‌ها نشان مي‌دهند.

انواع پلي اتيلن

طبقه‌بندي پلي اتيلن‌ها بر اساس دانسيته آنها صورت مي‌گيرد که در مقدار دانسيته اندازه زنجير پليمري و نوع و تعداد شاخه‌هاي موجود در زنجير دخالت دارد.



HDPE( پلي‌اتيلن با دانسيته بالا)

اين پلي‌اتيلن داراي زنجير پليمري بدون شاخه است بنابراين نيروي پلي اتيلن در زنجيرها بالا و استحکام کششي آن بيشتر از بقيه پلي اتيلن‌ها است. شرايط واکنش و نوع کاتاليزور مورد استفاده در توليد پلي اتيلن HDPE موثر است. براي توليد پلي‌اتيلن بدون شاخه معمولا از روش پليمريزاسيون با کاتاليزور زيگلر- ناتا استفاده مي‌شود.

مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان و تاسيسات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه فعاليت هاي صنعتي بخش سازمان صنايع صادر ميگردد.



مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنايع شهرستان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنايع .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .



شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور



مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبي به مديريت سازمان سازمان صنايع شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازي

4- تصوير مدرك تحصيلي و سوابق كاري مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلي و تكميلي

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهي تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست
دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 1493 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:526 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: